Parenda (NLP) trainingen

Systemisch Werken

Locatie: Amersfoort

We leven, werken en leren in systemen. Zo vormt het gezin van herkomst een systeem. De organisatie of het team waarin je werkt vormt een systeem. En de klas waarin kinderen leren vormt ook een systeem. In het systeem waarin mensen leven, werken of leren kunnen dynamieken ontstaan die het systeem verstoren. Door elementen uit zo'n systeem in de ruimte op te stellen, worden deze dynamieken zichtbaar en komen mogelijke oplossingen in beeld. Er komt meer balans en rust.
Vanuit Systemisch Werken kun je werken met familieopstellingen, loopbaanopstellingen, organisatieopstellingen en zelfs met gezondheidsopstellingen.

Voor wie is de training Systemisch Werken bedoeld?

Mogelijk herken je jezelf binnen een of meer van de volgende gedragingen: je zorgt voor veel mensen om je heen, je hebt het gevoel er niet helemaal bij te horen, je trekt jezelf in bepaalde situaties terug, je voelt het verdriet van de ander zo sterk, je bent goed in het vermijden van conflicten of je wilt altijd bemiddelen, je geeft veel, je kent niet-functionele angsten, je blijft lang boos of verdrietig.

Deze 2-daagse training Systemisch Werken is toegankelijk voor iedereen die bereid is actief deel te nemen en eigen persoonlijke onderwerpen in te brengen. Ook als je werkt als (kinder)coach, leerkracht of als trainer, is deze workshop zeer interessant omdat je kennis maakt met de basismodules van Systemisch Werken. Je kunt het geleerde direct toepassen binnen je eigen privéleven en/of werk.

Data:

  • zaterdag 2 en zondag 3 november 2024

Lees meer...