Parenda (NLP) trainingen

Inge Kats-Brekelmans

Inge is eigenaar van TRAINiNGE, getrouwd en moeder van 3 zonen. Ze werkt tevens als internationaal gecertificeerd (H) NLP- trainer en als coach in haar eigen praktijk.
Daarnaast werkt zij samen met Parenda in Amersfoort waarbij zij met Monique Hoogenboom de NLP-Coachopleiding en de NLP-Trainersopleiding geeft.

Voordat Inge in aanraking kwam met NLP heeft zij jarenlang met dieren gewerkt. Tijdens een burn-out kwam ze in aanraking met NLP. Het volgen van de NLP Practitioneropleiding maakte dat ze een heel nieuwe passie van zichzelf ontdekte: anderen een stap verder helpen. Hierdoor durfde zij een stap te zetten naar een nieuwe carrière.

Ze volgde met veel plezier een coachopleiding, NLP Master- en Trainersopleiding. Ze geeft sinds 2012 zelf opleidingen waarbij ze gebruik maakt van NLP en ook haar kennis uit opleidingen die zij heeft gevolgd in o.a. Systemisch Werk, Transactionele Analyse, New Code NLP en Emotioneel Lichaamswerk.

De laatste jaren verdiept Inge zich in de HNLP en volgt zij constant de laatste ontwikkelingen.

Tijdens haar trainingen vindt Inge het belangrijk jou écht te zien. Een opleiding volgen bij Inge is leren en lachen tegelijk, kracht en kwetsbaarheid samen en vooral veel warmte en verbinding.