Parenda (NLP) trainingen

 

Monique Hoogenboom - verrichte werkzaamheden

Vanaf 1986 ben ik werkzaam in het onderwijs, aanvankelijk onder andere als vakleerkracht muziek, docent Muziek op Schoot en groepsleerkracht en vanaf 1999 t/m 2008 in het management van de basisschool,  waar ik als adjunct-directeur en als directeur bij heb mogen dragen aan de ontwikkeling van de school en de mensen die er werkten.

Sinds 2007 heb ik mijn eigen bedrijf Parenda; als gediplomeerd (kunstzinnig) personal coach en internationaal gecertificeerd Master (H)NLP-trainer begeleid ik (groepen) mensen die op een of andere manier een verandering/verbetering willen in hun werk of privé. Dit doe ik door middel van personal coaching, loopbaanbegeleiding, het geven van workshops, (coach)opleidingen en trainingen.

Vanaf  2007 geef ik naast mijn werk als coach diverse in company trainingen en bijscholingen op het gebied van NLP, communicatie en muziekonderwijs. Daarnaast heb ik inmiddels 23 NLP-practitioneropleidingen, 9 NLP-masteropleidingen gegeven. MIjn 3e (H)NLP Trainersopleiding start in de zomer van 2021 en mijn 5e coachopleiding in het voorjaar van 2021.

Binnen Parenda werk ik voor bepaalde trainingen samen met andere gekwalificeerde en ervaren trainers: Inge Kats-Brekelmans van TRAINiNGE en Henk en Carla Beljaars van Inzigd. De opleidingsinstituten Parenda, TRAINiNGE en Inzigd maken onderdeel uit van TemeT Opleidingen Coöperatie.