Parenda (NLP) trainingen

Karakterstructuren

Locatie: Amersfoort

Een 3-daagse training over de maskers die we dragen en de karakterstructuren welke worden beïnvloed door het familiesysteem.

Deze driedaagse training geeft inzicht in zes karakterstructuren. Hoe ze ontstaan en wat de invloed van het familiesysteem is. Kennis en besef van karakterstructuren is waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling en ook wanneer je werkt met andere mensen.

Karakterstructuren vorm je in de eerste levensjaren tijdens belangrijke ontwikkelingsfases. Het zijn reacties op niet vervulde behoeftes. Tijdens die fases zijn dit je meest adequate reacties. Deze reacties kunnen op den duur leiden tot beperkende, vaste patronen in je denken, doen en voelen. Dit leidt ertoe dat je verschillende maskers gaat dragen; het masker van de afwezige (schizoïde), de onverzadigbare (orale), de vervloeiende (symbiotische), de wantrouwige (psychopatische), de opofferende (masochistische) en de afstandelijke (rigide).

Voor wie is de Training Karakterstructuren bedoeld?

Wanneer je je op persoonlijk vlak meer wilt ontwikkelen, wanneer je meer inzicht wilt krijgen in je eigen maskers en hoe hier mee om te gaan, of als jij als professional werkt en je binnen je vakgebied als trainer, therapeut of begeleider/coach verder wilt ontwikkelen en bekwamen in het toepassen van diagnostiek en daarbij lichaamsgerichte en systemische interventies wilt kunnen inzetten, dan ben je van harte welkom

Data:

  • vrijdag t/m zondag 2-3-4 september 2022

Lees meer...